Woensdag 7 november - Opstart reeks ZWANGERSCHAPSYOGA - 5 lessen

tijdstip: 19.30u - 20.45u

data: 7/11; 14/11; 21/11; 28/11; 5/12

prijs: € 75 voor de reeks

inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zaterdag 1 december - Workshop OUDER KIND YOGA - olv Els Devolder

Jij en/of jouw kind doen aan yoga of jullie wensen samen eens kennis te maken met yoga?

Dit kan in een les ouder-kind-yoga: samen yogahoudingen uitvoeren, maar ook mediteren, visualiseren, tekenen, massagespelletjes,... kortom een uurtje die de unieke band met je kindje versterkt. Een uurtje waarbij je bewust tijd voor elkaar maakt om te genieten en te beleven.

tijdstip: 10.45u - 11.45u

prijs: € 18 per duo

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Zaterdag 1 december - Workshop AERIAL YOGA for KIDS - olv Els Devolder

Yoga in een trapezedoek is een heel speelse en dynamische vorm van yoga: ondersteboven hangen, salto's doen,... heel plezant en velen staan versteld van wat ze allemaal kunnen en durven.

Aan de hand van een thema oefenen we met yogahoudingen in onze hangmat. Zo werken de kinderen aan kracht maar ook aan souplesse. Spanning en drukte kun je es helemaal achterwege laten.

In het doek kan je eveneens genieten van een lekkere massage en aan het einde van de les ervaar je een deugddoende ontspanning. Wegzinkend en schommelend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust.

tijdstip: 

* 13u - 14u : voor kids vanaf 4 jaar tot 12 jaar 

prijs: € 18

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Zaterdag 8 december - Workshop HORMOONYOGA - cursus olv Ineke Van Nieuwenhove

Je hormonen bepalen alles. Ooit al last gehad van acne, vermoeidheid, onregelmatige cyclus, plotse gewichtstoename, cysten, laag libido? Vaak zin om een vakbondsactie tegen je hormonen te starten? Verwens je je cyclus? Nee, je bent niet gek of ziek. Je hormonen zijn uit balans. En wanneer dat zo is, voel je je niet lekker. Dinah Rodrigues ontwikkelde een specifieke yogaset voor vrouwen in de (pre)menopause. Dertig jaar later weet ze dat de set ook een zeer gunstig effect heeft op pms, verminderde vruchtbaarheid, onregelmatige cyclus, libido, trage schildklier, cysten, burn-out, enz. Omdat de set àlle hormonale klieren beïnvloedt. Hormoonyoga is dus voor vrouwen van alle leeftijden! 

De set bestaat uit een aantal vaste houdingen samen met dynamische ademhalings- en visualisatietechnieken. Hij herstelt je hormoonbalans en houdt je hormoonproductie op peil. Hormoonyoga regelt je cyclus, vergroot je vruchtbaarheid en je libido, vermindert overgangsklachten, geeft je mooier haar, nagels en huid en houdt je vitaal en energiek. 

In de workshop leer je naast de oefeningen een hoop over de essentiële rol van hormonen, hoe ze samenwerken, de invloed van voeding, enz. Vaak een ware eyeopener! Ineke is naast docent Hormoonyoga immers als enige in Vlaanderen ook Hormooncoach: 'Ik wil vrouwen inspireren zodat ze merken dat al hun verwarring rond hun lichaam kan worden vervangen door begrip. Je hoeft niet te strijden tegen je hormonen, leer ermee samenwerken. Je hormoonbalans is alles. Je mag immers nog zoveel talenten en ideeën hebben, als je hormonen uit balans zijn, heb je de energie niet. Maar wanneer je hormoonbalans optimaal is, voel je je fit en zelfverzekerd, zodat je een vitaal en passievol leven kunt leiden.’ Op het eind krijg je een hand-out met alle oefeningen zodat je daarna thuis kunt oefenen.

VOOR: alle vrouwen vanaf 35+ of jongere vrouwen indien ze hormonale klachten (bijv pijnlijke menstruaties, pms, trage schildklier, enz) hebben. Geen yogavoorkennis vereist.

NIET voor: zwangere vrouwen, vrouwen die hormoongevoelige borstkanker hebben/hadden, vrouwen met vergevorderde endometriose of myomen, vrouwen korter dan 16 weken bevallen. 

tijdstip: 9u - 17u

prijs: € 95

inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.